Eigen rekening en risico

Deelnemen aan de Sportinstuif is voor eigen rekening en risico.

Sporten gebeurt nooit zonder risico. Een bal tegen je bril, een misstap, een botsing met een andere speler – het is allemaal mogelijk. Dergelijke risico’s horen bij het sporten. Door mee te doen aan de sportinstuif, loop je zulke risico’s. Wees daarvan bewust.

De verhuurder van de Sporthal – Stichting Sporthal Schalkhaar – is niet aansprakelijk voor het gebruik van de hal en de materialen. Ook het bestuur van onze Stichting Sportinstuif 55+ Deventer is niet aansprakelijk voor het op onze wijze bieden van gelegenheid tot sporten. Nogmaals: je neemt deel voor eigen rekening en risico.

Dat is geen reden om niet te gaan sporten, maar wel om voorzichtig te zijn. Let op mogelijke risico’s: struikelen over losliggende kabels of netten, verkeerd opzetten van de tafeltennistafels, gladde schoenzolen, … Hou rekening met je eigen mogelijkheden en beperkingen. Wijs elkaar op mogelijke gevaren en help mee om risico’s te voorkomen. Zie je een structureel probleem: trek aan de bel bij het bestuur, of spreek je mede-sporters erop aan.